ERC-JpT demana perquè encara no s'ha convocat la comissió per parlar sobre l'oci nocturn

L'alcalde, Santi Vivet, va respondre'l "que no hi ha cap tema sobre la taula per parlar” i que els grups de l’oposició facin “propostes”.

Publicat 31/01/2019, Torelló - Cultura
erc-jpt-demana-perque-encara-no-s-ha-convocat-la-comissio-per-parlar-sobre-l-oci-nocturn

A l'esquerra, Xevi Lozano, durant la seva intervenció. (Foto: Ajuntament de Torelló).

ERC-JpT va recordar a l’equip de govern que “aviat farà un any que es va fer la reunió amb les entitats, veïns i grups municipals per parlar sobre l’oci nocturn al centre del poble” i que l’equip de govern “va prendre el compromís d’anar-hi treballant”. El republicà Xevi Lozano va dir que “esperem que no es vulgui abandonar ja que han desaparegut els locals d’oci nocturn”. 

L’alcalde, Santi Vivet, va admetre que “em vaig comprometre a convocar la comissió sobre l’oci nocturn i no ho he fet”, però sí que ha mantingut “reunions amb diversos veïns”. Vivet va dir que “si voleu convoco la comissió tot i que no hi ha cap tema sobre la taula per parlar” i que els grups de l’oposició facin “propostes”.Lozano va remarcar que qui ha de liderar l’oci nocturn és “l’equip de govern” i que “ens sorprèn que ara no hi hagi res per discutir”. A més, va recordar que “hi ha moltes qüestions per tractar” i que “us vàreu comprometre a treballar i no heu fet res”. També va recordar que el seu grup va fer presentar fins a “5 propostes”.

Finalment, Lluís Tuneu, de la CUP, també present en la reunió de fa un any, va demanar “que es revisi l’acte” d’aquell dia “perquè no em quadra cap de les dues versions” que s’han donat.   

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació