Les obres de reasfaltat dels carrers Puigdassalit, Montesquiu i Puig-Roví començaran dimarts

Durant les feines de reasfaltat es produiran alteracions en el trànsit. 

Publicat 13/01/2020, Torelló - Obres

Les obres de reasfaltat de dos trams dels carrers Puigdasallit, Montesquiu i Puig-Roví, previstes per aquest dilluns i dimarts s’endarreriran, “a causa de la pluja de divendres”, segons informa l’empresa responsable de les obres. Concretament començaran dimarts.

Les feines de reasfaltat afectaran un primer tram dels carrers Montesquiu i Puig-Roví, des del carrer Canigó i fins a l’Avinguda de Montserrat. També es tornarà a asfaltar el tram del carrer Puigdassalit comprès entre el carrer Sant Bartomeu i el carrer Nou.

Durant aquesta setmana, s'ha procedit a la senyalització dels carrers afectats i també s’informarà puntualment en cas d’alguna variació d’última hora en els terminis previstos. La policia local es farà càrrec de les afectacions al trànsit que es produiran durant les feines de reasfaltat.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació