Els regidors del Consistori Infantil pinten un ecomural sota el pont de Malianta

Porta per títol 'La ruta dels arbres' i forma part d'un taller de la Diputació de Barcelona. 

Publicat 01/04/2019, Torelló - Ensenyament
els-regidors-del-consistori-infantil-pinten-un-ecomural-sota-el-pont-de-malianta

Els alumnes pintant el mural. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Els regidors del Consistori Infantil de Torelló van pintar divendres al matí un ecomural, en una paret sota el pont de Malianta. Titulat ‘La ruta dels arbres’, forma part del treball que s'està fent aquest curs i que està relacionat, precisament, amb la diversitat d'arbres que hi ha al municipi.

Els alumnes de 6è que formen part del Consistori Infantil van tardar unes quatre hores a pintar l'ecomural, a partir d'un esbós que havien fet prèviament de l'arbre que tota la classe va triar per pintar a la paret. Així, els alumnes de l'escola Rocaprevera van pintar un cirerer de flor, els de Sagrats Cors un arbre de l'amor, els del Vall del Ges es van decantar per una olivera, els del Fortià Solà per un Taxodium Distichum i l'Institut Escola Marta Mata va pintar una prunera de jardí de fulla vermella. Tots aquests arbres es poden trobar en diversos punts de Torelló.

La pintada de l'ecomural sota el pont de Malianta forma part d'un taller que ha estat finançat per la Diputació de Barcelona. Durant el matí, els infants van rebre el suport de tècnics de l'Ajuntament de Torelló i també es va comptar amb l'assistència de la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Núria Güell.

L'objectiu final del Consistori Infantil abans d'acabar el mandat d'aquest curs escolar és dissenyar unes rutes pel municipi que permetin visitar la diversitat d'arbres que hi ha a Torelló.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació