Els equips de Torelló no aconsegueixen cap premi a la First Lego League

Els guanyadors de la prova van ser els Fedac Coolest Wolvineers de l’escola Sant Narcís de Girona. 

Publicat 11/02/2019, Vic - Ensenyament
els-equips-de-torello-no-aconsegueixen-cap-premi-a-la-first-lego-league

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Escola Rocaprevera. (Foto: Escola Rocaprevera).

Els vuit equips de Torelló que van competir a la 7a edició de la First Lego League no van aconseguir emportar-se cap premi. Els guanyadors de la prova van ser els Fedac Coolest Wolvineers de l’escola Sant Narcís de Girona. El concurs es va fer, per primera vegada, en dos dies i va comptar amb més de 200 joves. El dissabte va ser el torn de 38 grups integrats per nois i noies d’entre els 10 i els 16 anys que van prendre part en la categoria First Lego League. Aquí hi van competir dos equips de Torelló: els Tikis Mikis, de l’Escola Rocaprevera, i els Go-Moons, de l’empresa Robo-Tic. En aquesta categoria l’escola Rocaprevera hi va presentar sis equips. El segon premi va ser pels Arobot de Platja d’Aro i el tercer pels Vilabots de Sant Pere de Vilamajor. Els tres equips guanyadors han obtingut un bitllet per a participar a la final estatal  que es farà a finals de març a Tenerife. 

En aquesta edició la missió portava per nom ‘Into Orbit’ i els equips van haver d’identificar un problema físic o social derivat de les exploracions espacials de llarga durada i plantejar una solució per presentar-la davant del jurat. A més, van haver d’explicar com van construït el robot i la metodologia utilitzada. 

Els 39 equips restants, d’entre sis i nou anys, van participar diumenge fora de competició en la categoria júnior. En total, va reunir 192 nens i nenes. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació