El viver d'empreses canvia el seu reglament

Concretament es fa un canvi en la tipologia dels usuaris que poden utilitzar-lo, així com en el termini màxim d’utilització.

Publicat 28/07/2021, Torelló - Promoció Econòmica

La sessió plenària de dilluns també va aprovar, per unanimitat, la modificació del Reglament del viver d’empreses de serveis. L’objectiu segons va explicar la regidora de Promoció Econòmica, Mercè Faja, és  “fer un canvi en la tipologia dels usuaris que poden utilitzar el servei, així com en el termini màxim d’utilització, que s’amplia en un any fins arribar als 5 anys”. D’aquesta manera en podran fer ús  “empreses de nova creació fins a 3 anys de vida; emprenedors que necessiten un espai on poder desenvolupar el contingut del negoci abans de constituir l’empresa (ja sigui autònoms, diferents formes societàries, amb un termini màxim per constituir l’empresa de 12 mesos);  i persones contractades per compte aliè que teletreballen o ciutadans que necessiten d’un espai (estudiants, escriptor/a…)”. La CUP Torelló- Som Poble va emplaçar l’equip de govern a “treballar per millorar la comunicació, ja que és un servei que no es coneix prou”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació