El Síndic de Greuges atén 11 visites a Torelló

Les persones ateses per l’equip del Síndic van presentar 10 queixes i van fer 1 consulta.

Publicat 21/03/2019, Torelló - Societat

L’oficina del Síndic de Greuges va atendre 11 visites, en el decurs de la seva estada a Torelló, el passat dilluns 11 de març. Les persones ateses per l’equip del Síndic van presentar 10 queixes i van fer 1 consulta. Les problemàtiques plantejades van ser, entre altres, temes relacionats amb consum (telefonia i electricitat), urbanisme, serveis socials o tributaris. Tres de les deu queixes presentades anaven adreçades a l'Ajuntament de Torelló. Totes les visites ateses, excepte una, eren de persones veïnes de la població. 

La visita de l’oficina del Síndic de Greuges s’emmarca en el conveni de col•laboració signat amb l’Ajuntament, en virtut del qual la Sindicatura ofereix una atenció més propera a la ciutadania de la localitat per a la defensa dels seus drets. En base al conveni, els ciutadans i ciutadanes podran, des de Torelló mateix, presentar al Síndic les seves queixes sense haver-se de desplaçar a l’oficina de Barcelona: el Síndic traslladarà a Torelló, periòdicament, els assessors que consideri adients perquè s’entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol•licitin prèviament. D’altra banda, el Síndic supervisarà l’actuació de l’Ajuntament de forma singularitzada i farà un informe anual sobre la situació de les queixes i consultes referents al municipi, que podrà presentar en el ple municipal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació