El risc de rebrot a la Vall del Ges i Orís segueix sent alt

A Torelló hi ha 1143 persones amb Covid-19 i la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment se situa per sobre de l’1’83. 

Publicat 18/02/2021, Vall del Ges/Orís - Societat

A la Vall del Ges i Orís hi ha 1510 persones amb coronavirus, segons les dades del Departament de Salut de la Generalitat. A Torelló hi ha 1143 persones amb Covid-19 i l’índex de rebrot és molt alt. En els últims 7 dies s’han registrat 60 positius. Pel que fa la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment se situa per sobre de l’1’83. Es considera que l’epidèmia creix si és superior a 1. A Sant Vicenç hi ha 160 casos i el risc de rebrot és alt. En els últims 7 dies s’han diagnosticat 3 positius i pel que fa la taxa de reproducció és del 0’30. A Sant Pere s’han comptabilitzat 189 afectats i el risc de rebrot és molt alt. En els últims 7 dies s’han registrat 22 positius i amb una taxa de reproducció de 2’29, la més alta de la Vall del Ges. Finalment, a Orís el risc de rebrot és alt amb 18 persones positives. En els darrers set dies hi ha hagut 4 positius i la taxa de reproducció se situa a l’1’50.

Per altra banda, llarg de l'última setmana a Osona hi ha hagut 39 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat 8 morts per causes relacionades amb la COVID-19. Actualment, a l'Hospital Universitari de Vic hi ha hospitalitzades 44 persones amb positiu per coronavirus SARS-CoV-2, de les quals 17 són pacients que requereixen cures intensives. A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb COVID de tot Osona- hi ha 18 pacients ingressats amb resultat positiu, mentre que a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV) no hi ha cap persona ingressada amb infecció activa.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació