El Marta Mata participa en la campanya de donació de sang que es farà a Torelló

Es portarà a terme dissabte al CAP i dimarts al Centre Cívic del Barri de Montserrat. 

Publicat 14/03/2019, Torelló - Ensenyament
el-marta-mata-participa-en-la-campanya-de-donacio-de-sang-que-es-fara-a-torello

Els alumnes de 3r d'ESO de l'Escola Institut Marta Mata col·laboren en la campanya de donació de sang que organitza la delegació local del Banc de Sang i Teixits que es farà el proper dissabte i dimarts a Torelló. Es tracta d’una proposta emmarcada dins la signatura de projectes que realitzen al centre. “A banda d’organitzar i donar a conèixer l’acapte de sang a l’aula han estudiat l’anatomia humana”, segons van explicar un grup d’alumnes aquest dimecres al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona.  La Jana va explicar que la campanya s’adreça “a tothom”, però sobretot, “als adolescents”, ja que és un grup d’edat que “no n’acostuma a donar, segurament per desconeixement”.

Els alumnes s’han dividit “en grups de set persones” i cadascun ha treballat “diferents aspectes de la campanya”. També han organitzat un challenge que s'està escampant per les xarxes socials. Consisteix en anar a un lloc públic amb roba de color vermell i cridar: ‘Dóna sang. Dóna vida’. 

Les donacions es podrà fer dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a les 9 del vespre al CAP i dimarts de 2/4 de 5 a les 9 del vespre al Centre Cívic del Barri de Montserrat. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació