El grup Perquè no ens fotin el tren no dóna suport a la vaga de bitllets

El col·lectiu diu "que és una acció molt concreta" i que volen continuar "amb la manera de funcionar de fa 6 anys”. 

Publicat 18/02/2019, Torelló - Societat
el-grup-perque-no-ens-fotin-el-tren-no-dona-suport-a-la-vaga-de-bitllets

El grup durant la reunió de treball de dissabte a l'estació de tren de Vic. (Foto: Albert Llimós).

Usuaris de twitter han convocat aquest dilluns una vaga de bitllets com a protesta pel mal funcionament de la línia R3 després dels accidents que s’han produït en els darrers mesos. Han proposat concentrar-se davant les estacions de tren i una vegada a dins impedir que els viatgers validin els bitllets. Aquesta acció no compta amb el suport del grup Perquè no ens fotin el tren. Glòria Francolí, del col·lectiu, assenyala que “no ens hi hem adherit, ens va semblar prendre-hi distància ja que és una acció molt concreta i volem seguir amb la manera de funcionar que tenim des de fa 6 anys”. Tot i això, admet “que sempre és interessant que hi hagi més gent que treballi en favor d’aquesta línia, però l’acció no l’acabem de veure útil”. 

Per altra banda, el grup Perquè no ens fotin va fer dissabte una reunió de treball al bar de l’estació de tren de Vic  i va decidir l’estratègia del grup pels propers mesos tenint en compte que al maig hi han eleccions municipals. Francolí diu que properament “farem una trobada amb tots els partits polítics que estan governant en municipis on passa la línia R3 (Manlleu, Vic, Centelles i La Garriga) i els demanarem quin punt de vista tenen sobre el tren”. També es va parlar dels punts que tractaran en la reunió del 21 de març amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat i que són “els horaris i la llargada dels combois”.

Finalment, el grup Perquè no ens fotin el tren convoca a tothom a participar en la concentració d’aquest divendres a l’estació de Torelló. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació