El Cirvianum s'omple en la presentació del documental sobre els carrossaires

Pel que fa l'exposició ‘El Carnaval de Portes Endins’  es podrà visitar fins diumenge. 

Publicat 15/02/2021, Torelló - Carnaval de Terra Endins

El Teatre Cirvianum es va omplir dissabte en les dues sessions programades al migdia, 250 persones en cadascuna, i a la tarda per veure la presentació del documental ‘Carrossaires, la Màgia del Carnaval de Terra Endins’ que explica què significa ser carrossaire, l’evolució d’aquesta figura durant les 42 edicions i com veuen el futur del Carnaval. També dissabte es va fer un castell de focs a les 8 del vespre, moment en què hauria d’haver començat la rua i “Torelló s’hauria d’haver omplert de festa, disbauxa i participants”, diu Marc Tienda, portaveu de les entitats organitzadores del Carnaval de Terra Endins, que són ACTE, l’Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu i el Col·lectiu Pullassu. El documental l’ha realitat ACTE i el dirigeix el torellonenc Jordi Franco.

Per altra banda, fins diumenge es pot visitar l’exposició ‘El Carnaval de Portes Endins’ a través de la qual es repassen els 43 anys d’història del Carnaval de Terra Endins i concretament els seus actes més concorreguts com el Pullassu, les Senyoretes i Homenots, la Rua o l’Enterrament de la Sardina. També hi ha una versió infantil “perquè els més petits descobreixin l’origen de la festa mitjançant un joc infantil que també està present en tots els punts de l’exposició”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació