El Cirvianum acull 'Col·loqui' de Peyu i 'Jeaux d'Enfants' de Xarxa

‘Col·loqui’, dirigit per Joan Roura, “és un cant a la llibertat”.

Publicat 29/03/2019, Torelló - Cultura
el-cirvianum-acull-col-loqui-de-peyu-i-jeaux-d-enfants

Cartell de l'espectacle.

'Col·loqui’ és el darrer espectacle que Peyu presenta aquest divendres a les 9 del vespre al Teatre Cirvianum de Torelló. L’actor i humorista va explicar durant la presentació de la temporada del teatre torellonenc que “és el quart espectacle que estreno al Cirvianum i és com estar a casa” i que també “es pot estrenar a fora de Barcelona”. Peyu va dir que el muntatge és un col·loqui “sobre un espectacle que no s’ha vist, ni tampoc s’ha assajat” i que comença amb la pregunta: “què us ha semblat?”. Després arrenca una hora i quart de xou “amb l’estil de sempre”. Peyu va manifestar que “tenia ganes de tornar als orígens, a l’artesania del teatre, a fer-ho anar tot més artesanalment” i que “la posada en escena és més despullada que iTime”. 

‘Col·loqui’, dirigit per Joan Roura, té com a punt de partida  ‘El gallardo español’ de Miguel de Cervantes i “és un cant a la llibertat” amb un format que “ens permet dir més coses que en una obra de teatre, tenint en compte la situació actual que vivim al país”. 

Per altra banda, el grup Xarxa Torelló estrena dissabte i diumenge ‘Jeux d’Enfants’, sota la direcció de Jordi Torres, i protagonitzat per una cinquantena de ballarines d’entre els sis i els quinze anys. El muntatge fusiona la gimnàstica rítmica, el circ i la dansa i s’adreça segons el mateix Torres “a qualsevol espectador que vulgui viatjar en el temps i convertir-se en un nen”.

Es tracta d’una proposta feta a casa amb una estètica coneguda i reconeguda que compta amb la col·laboració del club de gimnàstica Gimges mentre que les coreografies les han creat Judit Verdaguer i Mireia Cervera. Torres va dir que “s’ha reciclat el vestuari” que ha confeccionat en els últims quinze anys Maria Àngels Pladevall. ‘Jeux d’Enfants’ es podrà veure dissabte a les 9 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació