El Cicle Gaudí projecta 'No matarás' a Torelló

La pel·lícula és un thriller i està dirigida per David Vitori i interpretada per Mario Casas i Milena Smit, entre altres.

Publicat 07/07/2021, Torelló - Societat

En el marc del Cicle Gaudí de Cinema en Català aquest dijous es projectarà a Torelló la pel·lícula ‘No matarás’, dirigida per David Victori i interpretada per Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena o Fernando Valdivieso. Es tracta d’un thriller protagonitzat per en Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt i que ara decideix reprendre la seva vida després de la seva mort. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà una nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada duran a en Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar. El film es podrà veure a 2/4 de 9 del vespre a la sala de cinema El Casal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació