El CAT participa a la Zurich Marató de Sevilla

El primer en arribar va ser Àngel Serrat amb un temps de 2 hores, 45 minuts i 54 segons.

Publicat 20/02/2019, Torelló - Esports
el-cat-participa-a-la-zurich-marato-de-sevilla

Els atletes que van participar a la Zurich Marató de Sevilla. (Foto: CAT).

Cinc atletes del CAT van participar a la Zurich Marató de Sevilla, una prova que constava de 42 quilòmetres sobre asfalt. El primer en arribar va ser Àngel Serrat amb un temps de 2 hores 45 minuts i 54 segons. El va seguir Jordi Checa amb 2 hores 55 minuts i 4 segons; Jacob Sánchez amb 2 hores 59 minuts i 46 segons i Jordi Ramilo va fer 3 hores 37 minuts i 9 segons. En fèmines, Cristina Hernández va cobrir la distància amb un temps de 4 hores 11 minuts i 25 segons. 

Per altra banda, Marc Vilaregut i Jordi Martínez van participar a l’Open Vallfosca, una cursa d’esquí d’alpinisme bianual. Aquest any i seguint amb l’estil habitual de la prova, “es va traçar un recorregut tècnic i físic exigent que constava de 4 pujades i 4 baixades, a més d’un petit corredor i de la Cresta de l’Orujo”, assenyalen des del CAT. En total 20, 5 quilòmetres i 2000 metres de desnivell positiu. L’equip integrat pels dos components del CAT va completar la prova amb 5 hores 6 minuts i 38 segons i aconseguint la 22a posició de la general de veterans.

Finalment, el CAT va ser present a l’Hivernal de Campdevànol. Manel Alba va completar els 13 quilòmetres de recorregut amb 1 hora 23 minuts i 33 segons i col·locant-se a la 17a posició de la classificació general. Gerard va ser el següent amb 1 hora i 29 minuts i Raúl i David Mira van fer un temps d’1 hora i 47 minuts. Carles Vilademunt va participar en el recorregut de 21 quilòmetres però per problemes físics va haver d’abandonar la cursa. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació