Aquest divendres comença el període de preinscripció escolar pel curs 2019-2020

Les preinscripcions es podran fer fins el 9 d'abril. 

Publicat 29/03/2019, Vall del Ges - Ensenyament

Aquest divendres comença el període de preinscripció escolar en el segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria que s’allargarà fins el 9 d'abril.

En tots els casos, és necessari presentar el formulari de sol·licitud acompanyat de l’original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. També l’original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, el document d’identitat del país d’origen. A més, es requereix l’original i fotocòpia del DNI de l’alumne major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys. De forma extraordinària, les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar.

A més, les persones que hagin al·legat el compliment d’un o més criteris de prioritat han de presentar la documentació que ho acredita.

En el calendari de la pàgina de la Generalitat es poden consultar les diferents dates rellevants del procés. Les matrícules hauran de realitzar-se del 20 al 26 de juny d’enguany, pels alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i primer curs d’ESO; i del 27 de juny al 3 de juliol, pels alumnes preinscrits amb plaça assignada a 2n, 3r i 4t d’ESO.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació