Dijous es constituirà el Consistori Infantil de Torelló

Enguany s'adaptarà a la pandèmia i per això serà virtual.

Publicat 24/11/2020, Torelló - Participació Ciutadana

El Consistori Infantil de Torelló del curs 2020-2021 es farà aquest dijous, per via telemàtica. Aquest any, enmig d'unes circumstàncies tan excepcionals, el projecte només compta amb tres escoles del municipi: Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata, per la qual cosa el Consistori Infantil només tindrà 10 regidors i regidores. El regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano, assenyala que “el ple l’adaptarem a la pandèmia i serà virtual igual que les sessions de treball”. La primera sessió del Consistori Infantil consistirà bàsicament en la promesa del càrrec per part dels nens i nenes escollits, en un acte presidit per l'alcalde Marçal Ortuño i el mateix Lozano.

Aquest curs, els regidors i regidores del Consistori Infantil de Torelló són Carla Flamis, Arnau Serra i Biel Generó, de l'Escola Rocaprevera; Ariadna Icart, Marta Balaguer i Roger Vilar, de l'Escola Sagrats Cors; i Mireia Vinyes, Sergi Bautista, Elsa Saborit i Raúl Fernández, de l'Escola Marta Mata. Està previst que els propers dies, l'alcalde, Marçal Ortuño, vagi personalment a les escoles per lliurar el pin del municipi als i les membres del Consistori Infantil 2020-2021.

El Consistori Infantil està format pels alumnes de 6è de Primària de les escoles de Torelló, prèviament escollits pel conjunt de la classe. La idea del Consistori Infantil té dues direccions. Per una banda, fer conèixer als nens i nenes l’estructura i el funcionament d’un ajuntament; i per l’altra escoltar la seva veu, conèixer la seva visió de la realitat i les seves propostes i, en la mesura que sigui possible, incorporar-les a l’acció de govern.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació