Darrers dies per participar al concurs de cartells de la festa major de Torelló

Està dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros i 2 entrades per qualsevol de les obres de teatre que es programin al Teatre Cirvianum durant la Festa Major. 

Publicat 11/06/2019, Torelló - Societat
darrers-dies-per-participar-en-el-concurs-de-cartells-de-la-festa-major-de-torello

Cartell de la convocatòria.

Aquesta és l’última setmana per participar al concurs de cartells de la festa major 2019 convocat per l’Ajuntament de Torelló. Està dotat amb un premi en metàl·lic de 300 euros i 2 entrades per qualsevol de les obres de teatre que es programin al Teatre Cirvianum durant la Festa Major. El tema del cartell és la Festa Major de Torelló. Els treballs es poden realitzar amb qualsevol tècnica (pintura, fotografia, collage o tècniques digitals) tenint en compte que el format de presentació ha de ser digital i que s’imprimirà en quadricomia. Per concursar cal ser major de 16 anys i haver nascut o residir a Torelló, ja que el concurs és d’àmbit local. En el cartell s’inclourà el text ‘Festa Major de Torelló 2019. Del 25 de juliol a l'1 d’agost’. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 originals. Les obres s’han de presentar fins al 16 de juny, mitjançant una instància a l'Ajuntament de Torelló per mitjans telemàtics i adjuntant la documentació requerida.

El premi serà adjudicat per Junta de Govern Local, d’acord amb la proposta efectuada per la comissió de valoració, formada per professorat de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, la Regidoria de Cultura i la persona guanyadora del premi de l’any anterior. Es tindran en compte factors com ara la qualitat de la tècnica utilitzada; la qualitat estètica de la proposta; i l’adequació de la difusió de la Festa Major de Torelló.

El lliurament del premi es farà el dia del pregó de la Festa Major. Totes les obres que es presentin, es publicaran al web de la Festa Major (www.festamajortorello.cat). 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació