Continua la campanya de captació de pisos buits a Torelló

Des de l'Oficina d'Habitatge es donen facilitats a les persones propietàries d'un pis per llogar-lo amb seguretat i sense complicacions, i es posin a lloguer social.

Publicat 20/01/2021, Torelló - Habitatge
continua-la-campanya-de-captacio-de-pisos-buits-per-a-la-borsa-de-lloguer-social-de-torello

L’Ajuntament de Torelló segueix promovent la campanya de captació de pisos de buits i, per tant, segueix bonificant amb un 75% de l’IBI els que es posin a lloguer social. I és que segons expliquen des de l’Ajuntament al municipi “hi ha una quantitat important de pisos buits”. Alhora,” la poca oferta i els preus elevats dels lloguers dificulten l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menys recursos”. Des de l'Oficina d'Habitatge es donen facilitats a les persones propietàries d'un pis per llogar-lo amb seguretat i sense complicacions. La intenció és augmentar el nombre d'habitatges de lloguer a preus assequibles i, al mateix temps, donar facilitats i garanties a les persones propietàries per llogar el seu pis. Posant un pis a la borsa de lloguer es facilita l'accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que, sense estar en situació d'exclusió social, no poden accedir a un lloguer per tenir un preu massa elevat. A més, amb el lloguer també s’evita el deteriorament del pis i possibles ocupacions il·legals. CA les persones propietàries que posin a lloguer un pis a través de l'Oficina d'habitatge de Torelló se'ls ofereixen garanties (assegurances per impagaments, multirisc i de defensa jurídica); avantatges com la gestió gratuïta durant tot el contracte, el seguiment de la relació contractual i una bonificació sobre l'IBI.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació