Comencen les obres del canvi d'enllumenat públic de Sant Vicenç per leds

La primera fase inclou 538 punts de llum i la segona fase 300.

Publicat 14/03/2019, Sant Vicenç - Obres
comencen-les-obres-del-canvi-d-enllumenat-per-leds-a-sant-vicenc

Els treballs de canvi d'enllumenat (Foto: Èric Sibina).

Dilluns van començar les obres de la primera fase del canvi de l’enllumenat públic de Sant Vicenç. L’alcalde, Èric Sibina, explica que “es canvien totes les llumeneres actuals per leds i s’inicia per Sant Vicenç, es continuarà per Vilaseca i acabarà per Borgonyà”. El batlle assenyala que “és una aposta per l’eficiència energètica i una de les grans inversions d’aquesta legislatura”. També afegeix que representa “una millora de la visibilitat a tot el municipi”. Es mostra “content” que aquesta actuació “es pugui dur a terme i finalment sigui una realitat”.

La primera fase inclou “538 punts de llum” mentre que la segona fase, que es licitarà aquest mes de març després d’una modificació de crèdit, “300”. D’aquesta manera “tindrem els tres nuclis amb enllumenat led”, apunta. 

El cost del canvi d’enllumenat per leds és de 180.000 euros que es finançaran amb recursos propis de l’Ajuntament i subvencions de la Diputació de Barcelona. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació