Càpsula ofereix una xerrada per a les famílies

La sessió, que es farà dijous, està dirigida a donar eines, recursos i informació a les famílies, per tal de donar suport en les transicions educatives dels fills.  

Publicat 23/03/2021, Osona - Ensenyament

En el marc de les jornades d’orientació acadèmica ‘Càpsula’, impulsades pel Servei Comarcal de Joventut, aquest dijous es realitzarà la xerrada en format telemàtic en directe, de 'No sap què fer!? Com podem ajudar als nostres fills/es’, de la mà de l'entitat Fita Personal i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.  Es tracta d'una sessió d'aproximadament una hora de durada, i està enfocada a donar eines, recursos i informació a les famílies, per tal de donar suport als fills i filles i acompanyar-los en les seves transicions educatives.   Per tal d'accedir a la xerrada, cal entrar a la pàgina web de Càpsula (www.osonajove.cat/capsula), accedir a la pestanya "Jornades famílies i professionals" i clicar l'enllaç que sortirà a continuació. Un cop acabada la sessió, es demanarà a les famílies participants que responguin un formulari d'avaluació. Les jornades Càpsula, compten amb la col·laboració de professionals de Joventut, a més del servei d'Educació comarcal, i no només van adreçades a persones joves, sinó que també es dirigeixen a professionals i famílies que els acompanyen. Podeu trobar més informació a la pàgina web i xarxes socials d'Osona Jove. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació