Canvis en els accessos per la BV-5224 a causa de les obres del carrer Progrés

L’actuació es va iniciar dilluns passat i s’allargarà durant un mes aproximadament.

Publicat 30/05/2019, Torelló - Obres

L’Ajuntament de Torelló informa que el tall d’un tram del carrer Progrés provoca canvis en els accessos per la BV-5224. Les obres es porten a terme en el marc del projecte de ‘Millora del traçat de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant de Torelló’. L’actuació es va iniciar dilluns passat i s’allargarà durant un mes aproximadament. Per això, s’ha procedit a fer un pas alternatiu amb semàfors en el tram d'accés al carrer Progrés, entre els punts quilomètrics 7,100 i 7,300.

Durant aquest temps, es mantindrà tallat l’accés al carrer Progrés des de la carretera, en el tram entre el carrer Mas Torra i la BV-5224. L’empresa encarregada de les obres ha senyalitzat convenientment el recorregut alternatiu que han de fer servir, per exemple, les persones que vulguin accedir a la zona de l’Institut Cirvianum. L’única excepció per passar pel tram del carrer Progrés tallat, són els vehicles que vagin al Rebost de les Gambires, que tindran un únic accés des de dalt del carrer Progrés, a la zona on finalitza l’itinerari alternatiu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació