Auxiliar de llengua anglesa a l'Escola Xandri de Sant Pere

El principal objectiu del projecte és que els alumnes millorin l'aprenentatge i la comunicació en la llengua anglesa. 

Publicat 04/02/2019, Sant Pere - Ensenyament
auxliar-de-llengua-anglesa-a-l-escola-xandri-de-sant-pere

La professora a l'Escola Xandri. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

L'escola Josep Maria Xandri de Sant Pere disposa d’una auxiliar de conversa de llengua anglesa des d'inicis del segon trimestre i durant un període de 5 mesos. Es tracta d’una proposta que es va fer des de l'escola i que l'Ajuntament va veure amb bons ulls. Per això s’ha buscat la manera de poder subvencionar aquesta figura. El principal objectiu del projecte és que els alumnes millorin l'aprenentatge i la comunicació en la llengua anglesa. La professora, de procedència americana, atén el treball de forma individualitzada o en petits grups dins i/o fora de la mateixa aula, treballa i incentiva juntament amb el mestre a fer exposicions orals, ajuda en la correcte pronúncia o planteja activitats lúdiques que es faran només amb llengua anglesa, entre altres.

Des de l'escola i el mateix ajuntament “es valora molt positivament” haver pogut dur a terme aquest projecte ja que permetrà garantir l'aprenentatge de l'anglès a l'escola, la relació de l'alumnat amb una persona nadiua i l'intercanvi cultural entre l'auxiliar i la família que l'acull.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació