Augmentar la vigilància a Sant Pere i fer millores al pavelló, les propostes guanyadores a Sant Pere

Són els dos projectes més votats en el procés de Participació Ciutadana. 

Publicat 03/04/2019, Sant Pere - Societat
augmentar-la-vigilancia-a-sant-pere-i-fer-millores-al-pavello-les-propostes-guanyadores-a-sant-pere

Els resultats es van donar a conèixer en el ple de dilluns. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

Augmentar la vigilància a Sant Pere i fer millores al pavelló són les dues propostes més votades en el procés de Participació Ciutadana. Els veïns van poder escollir quina de les deu propostes presentades volien que es destinés una part del pressupost municipal. La regidora de Participació Ciutadana, Griselda Castells, va obrir durant el ple de dilluns la urna on hi havia un total de 358 butlletes i va anunciar el resultat: “162 vots per l’augment de la vigilància al poble i 130 per a la millora del pavelló municipal”. La resta de propostes més votades amb una puntuació més baixa van ser “l'increment d'hores de la cuidadora i suport a la gent gran i/o persones necessitades i en l'apartat de més inversió va empatar amb 58 vots la d'una ruta en bicicleta al voltant de Sant Pere i la remodelació del pati de l'escola JM Xandri”. Els deu projectes estaven dividits en dos grups diferents: propostes de serveis o activitats i el d’inversions més grans. Per això les primeres 5 propostes tenien una destinació de fins a 6.000€ i la segona de fins a 30.000€. 


Des del consistori ja estan treballant en què hi hagi més vigilància al poble ja que “es van reemprendre els tràmits iniciats fa uns mesos per a la instal•lació de càmeres de vigilància a l'entrada del poble”. També “caldrà gestionar l'ampliació de la dedicació del servei de vigilant de nits que hi ha actualment al municipi”. Pel que fa a les millores al pavelló “es preveu començar-hi a treballar amb l'estudi real de les necessitats de millora de l'equipament per a poder fer així l'actuació”.  

A banda de les votacions a les propostes presentades, hi havia també l'opció de poder fer aportacions. En aquest cas n'hi va haver un total de  27 que són la construcció d'un espai amb pista de pàdel i tennis, millora de l'enllumenat, millora i ampliació del servei de calefacció o millora del control de l'incivisme. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació