Erola Boixader, guanyadora del disseny de la samarreta de la Porronada 2019

La proposta guanyadora es va decidir durant l'assemblea ordinarària anual dels Deixebles de Sant Feliu. 

Publicat 12/06/2019, Torelló - Cultura

La torellonenca Erola Boixader és la guanyadora del disseny de la samarreta de la Porronada 2019 que començarà el dijous 25 de juliol quan es celebraran els 25 anys de la festa. En ella s’hi veu un sant amb el càntir i la clàssica barretina dels Deixebles de Sant Feliu i s’hi llegeix ‘25 anys de porronada, 25 anys de resiliència’. La presidenta dels Deixebles, Meritxell Viñas, explica que “hem rebut 13 propostes i de més nivell que les edicions anteriors”. Per això, diu que “si un altre any no se’ns presenten gaires dissenys farem servir les d’aquest any”. L’elecció es va fer dissabte passat en el marc de l’assemblea ordinària anual de l’entitat que es va dur a terme a la sala polivalent i segons Viñas, “va ser molt renyida” ja que la de Boixader va guanyar per “un vot”. El premi és una quota de soci anual gratuïta, igual que cada any. 

L’assemblea també va servir per fer la valoració de com ha anat la passada edició del Mercat del Trasto després que l’entitat agafés el relleu de l’anterior junta. La presidenta dels Deixebles explica que el balanç és “positiu”, ja que “la clau és que faci bon temps”, però vam destacar que “cal fer una crida a la participació a nivell intern de l’entitat per tal que la gent s’involucri més tenint en compte que som 300 socis”. També es van presentar els comptes de l’últim any. Després es va fer el dinar i un concert acústic a càrrec de Dan Peralbo i Patri Horas, de Deixebles. 

Per altra banda, l’Associació ja ha anunciat tots els grups que actuaran el divendres 26 de juliol i el dissabte 27 a l’escenari de la zona esportiva durant la festa major. Es tracta de Adala & The Same Song Band, l’Orquestra Di-Versiones, Band-idos, Deceleratrix, Nyandú i Deixebles Band. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació