Arnau Solà crea el personatge Cinto que apareix al programa 'Manduka' de TV3

És un encàrrec que l’hi ha fet el Club Super 3 i la productora Antartida. 

Publicat 08/10/2019, Torelló - Societat
arnau-sola-crea-el-personatge-cinto-que-apareix-al-programa-manduka-de-tv3

Arnau Solà dilluns a Ràdio Ona.

El dibuixant i animador de Torelló Arnau Solà ha creat el personatge Cinto que apareix en el programa de cuina ‘Manduka’ de TV3 que presenta Paula Alós, una jove de 12 anys que va guanyar la quarta edició de ‘MasterChef Junior’. És un encàrrec que l’hi ha fet el Club Super 3 i la productora Antartida. Cinto és el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat sota la casa de la Paula i que ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz. Solà va explicar aquest dilluns al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que el projecte neix del director de l’espai “que volia una mena de Jordi Culé, però de la cuina”. L’objectiu era crear un personatge “clàssic, que sempre està com enfadat i que pogués rebatre els plantejaments de la presentadora”. I és que en Cinto “no accepta que hi hagi hagut tanta transformació a la cuina”.

Per a la creació del personatge Solà ha comptat amb un equip format per 5 persones. El projecte es va iniciar “amb el guió de la productora; després va seguir amb l’esbós del disseny del personatge; a continuació se li va donar volum amb 3D i es va modelar, és a dir, se li van fer totes les expressions; també se li van pintar les textures de la cara i la roba; es van crear els moviments i, finalment, la il·luminació. En total es van presentar un total de 21 clips o reaccions d’en Cinto. Es tracta d’un personatge que es caracteritza pel seu gran bigoti, que li tapa la boca, el nas i per ser de constitució voluminosa. 

Arnau Solà va comentar que ha gaudit molt del projecte ja que “m’he sentit molt còmode a l’hora de treballar perquè des d’un primer moment les idees que vaig presentar del personatge van agradar i, a més, anaven molt lligades al meu estil”. 

El projecte d’en Cinto neix amb sinèrgies de ‘Les Sirenes del Far’, el llibre que ha il·lustrat juntament amb la guionista Cristina Broqueta. I és que Broqueta és guionista del programa ‘Manduka’ de TV3. Per això en un dels guions del programa es va fer al·lusió al llibre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació