Ajornen un mes el Carnaval de Terra Endins

"L'actual moment de la pandèmia no ofereix les garanties suficients per a poder-lo celebrar", expliquen els organitzadors. 

Publicat 24/01/2022, Torelló - Festes i Fires
ajornen-un-mes-el-carnaval-de-terra-endins

El Carnaval de Terra Endins se celebrarà a finals de març. Les entitats organitzadores de la festa i l’Ajuntament de Torelló han pres la decisió d’ajornar-lo un mes ja que afirmen que “l’actual moment de la pandèmia no ofereix les suficients garanties per a poder-lo celebrar a finals de febrer, tal i com estava previst”, segons explica el coordinador del Carnaval, Blai Marginedas. El canvi de dates afecta tots els actes del Carnaval. D’aquesta manera l’11 de març es farà la presentació del Carnaval, el 24 el Ritual del Pullassu, l’endemà dia 25 les Senyoretes i Homenots, el 26 la Rua i Terra Endins Festival, el 27 el Carnaval Infantil i el 30 de març l’Enterrament de la Sardina. Els organitzadors del Carnaval destaquen que “l’activitat a la nau de carrossaires ja és frenètica amb les carrosses en plena construcció i cada cop més a punt per tornar als carrers després d’un any d’absència”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació