Acaben les obres de millora de l’accessibilitat a tres cruïlles de Torelló

S'han reformat diverses voreres per a la formació de guals adaptats per tal de millorar l'accessibilitat i mobilitat de la ciutadania.

Publicat 27/09/2021, Torelló - Obres
acaben-les-obres-de-millora-de-l-accessibilitat-a-tres-cruilles-del-municipi

Ja han finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat a tres cruïlles de Torelló. Els treballs s’han completat en quatre setmanes i han afectat les cruïlles de l’avinguda Pompeu Fabra amb el carrer Damians, carrer Jaume Balmes amb el carrer del Mig i carrer de l’Espona amb el carrer Núria. Les obres han consistit en la reforma completa de les voreres per a la formació de guals adaptats que permetin una millor accessibilitat i mobilitat de la ciutadania. En el cas de la cruïlla del carrer de l’Espona amb el carrer Núria, a més, s’ha fet un pas de vianants elevat, per reforçar la seguretat de l’indret. A l’hora d’establir les prioritats en les actuacions de millora de l’accessibilitat als carrers de Torelló, l’Ajuntament compta amb la col·laboració i assessorament de l’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO).

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació