Acaba el taller de cuina flexitariana de primavera a Torelló

Hi van assistir un total de 14 persones entre les dues sessions que es van realitzar. 

Publicat 12/06/2019, Torelló - Societat
acaba-el-taller-de-cuina-flexitariana-de-primavera-a-torello

Alguns dels plats que es van fer durant el taller. (Foto: Ajuntament de Torelló).

Un total de 14 persones van participar durant el mes de maig al taller de cuina flexitariana de primavera al Casal Cívic de Torelló, inclòs dins les activitats formatives 2019 de l'Espai Educatiu i organitzat pel Casal Cívic i les regidories d'Ensenyament, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament. El taller el va dinamitzar Ester Hinojo, professional que disposa d’un Màster en Nutrició i Cuina Energètica Integrativa. Es va organitzar en tres sessions pràctiques de dues hores, que van permetre als participants portar a terme les diferents receptes proposades per la dinamitzadora.  

A la primera sessió es va fer una introducció de la cuina flexitariana i el seu moviment, concretament explicant els beneficis que comporta per a la salut i com es poden repartir els diferents aliments en un àpat. Seguidament, a la resta de sessions, es va aprendre a cuinar propostes de plats flexitarians per a cada dia utilitzant fruita i verdura de temporada, cereals integrals, proteïnes vegetals com llegums, tofu, seitan, llavors, fruita seca i altres ingredients. 

Els plats es van elaborar en grups reduïts de dues persones. Finalment, després de cada sessió es va fer un sopar degustant tots els plats cuinats. La valoració del taller ha estat molt positiva, especialment pel seu caràcter 100% pràctic, i per tant, totalment vivencial.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació