Acaba el cicle 'Tu tens un futur' a Torelló

 La tercera i última sessió, ‘Tu tens exemples’, es va realitzar dijous passat al Teatre Cirvianum de Torelló. 

Publicat 17/01/2019, Torelló - Ensenyament

Finalitza el cicle de tres xerrades ‘Tu tens un futur’ que s’ha realitzat a Torelló, en una iniciativa del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en col·laboració amb l’Ajuntament de Torelló, i el suport de la Diputació de Barcelona. La tercera i última sessió, ‘Tu tens exemples’, es va realitzar dijous passat al Teatre Cirvianum de Torelló i va anar a càrrec de la consultora de màrqueting i comunicació, Eva Torrents, i l’emprenedor en sèrie i fundador del centre d’innovació disruptiva Imagine Creativity Center, Xevi Verdaguer. A partir de la definició de diferents paraules que tenen relació amb l’emprenedoria, com ara start-up o ronda de finançament, es va introduir els assistents a la sessió i a través d’experiències reals de joves es va explicar què significa emprendre i es van posar exemples per demostrar que tots podem ser creatius i que aquesta creativitat es pot utilitzar per tirar endavant tant projectes personals com professionals. A la xerrada hi van acudir alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Rocaprevera, de l’Escola Sagrats Cors i del SI Bisaura, alumnes de cicles formatius de l’institut Cirvianum i joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció). En total 300 joves. 


La iniciativa ha estat una experiència tridimensional de tres passes que han permès als joves veure les tendències de futur de les professions (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió). 

Aquests cicle s’emmarca amb l’objectiu de fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació