inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

250 joves participen a la segona xerrada del cicle 'Tu tens un futur' a Torelló
Ensenyament - Torelló - 09/11/2018

Un total de 250 joves van participar dijous al matí a la segona xerrada del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló. Les tres conferències han de permetre als joves veure les opcions que tenen, quin és el seu lloc al mercat laboral i poder inspirar-se a partir de casos reals d'èxit, com descobriran a l'última sessió.

L'educador social i formador Fran Rojas va ser el ponent d'aquesta segona sessió, titulada 'Tu tens talent' i que va comptar amb alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Rocaprevera, de l'Escola Sagrats Cors i del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora, alumnes de cicles formatius de l'institut Cirvianum i joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció).

"Quin creieu que serà el vostre lloc al mercat laboral", "On creieu que podeu encaixar millor?", "Quines són les vostres competències?". Aquestes són algunes de les preguntes que Rojas va plantejar als assistents a la sessió. Una xerrada de seixanta minuts amb un format molt original. I és que el conferenciant es va convertir en el presentador d'un programa de televisió i va dinamitzar la xerrada amb preguntes i proves participatives sobre la temàtica del mercat laboral. Una sessió que va tenir una conclusió molt positiva pels joves, i és que tothom té competències i, aquestes, sempre es poden millorar i entrenar, perquè tothom té un futur.

La tercera i última jornada del cicle, titulada "Tu tens exemples", es portarà a terme el dia 10 de gener del 2019. L'objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els joves assistents.


250 joves participen a la segona xerrada del cicle 'Tu tens un futur' a Torelló
La sessió es va fer al Teatre Cirvianum. (Foto: Ajuntament de Torelló).

EN DIRECTE
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56