inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La CUP s'absté en l'aprovació del reglament de la sala polivalent
Política - Torelló - 08/11/2018

Tots els grups de l'oposició a excepció de la CUP van donar suport en el ple de Torelló a l'aprovació inicial del reglament de la sala polivalent. El document estableix els paràmetres per regular i coordinar els diferents usos, les normes de conducta de les persones que se'n beneficiaran, així com les normes de funcionament de l'equipament, entre altres. La regidora d'Esports, Concepció Villena, va explicar que "és un reglament que hem debatut entre tots" i que l'objectiu és que la sala "pugui encabir tot tipus d'activitats, des de culturals, esportives o de lleure". Villena va aprofitar per agrair les diferents esmenes que els han fet arribar la resta de grups i que han incorporat "les que ens ha estat possible".

El regidor d'ERC-JpT Xevi Lozano va comentar "que el reglament ha millorat respecte l'inicial, gràcies a les aportacions dels grups de l'oposició" i va afirmar estar "satisfets" amb el resultat. En les esmenes presentades els republicans insistien en fer de la sala polivalent un equipament "destinat a activitats socio-culturals a més d'esportives". També van posar èmfasi "en poder donar resposta a activitats que es facin puntualment". Els republicans van criticar "que s'ha anat a última hora i amb presses".


Per la seva banda, el portaveu de la CUP, Francesc Manrique, va dir que hi van presentar "setze esmenes que contemplaven que el reglament inclogués l'activitat cultural a més de l'esportiva", i que la majoria de les quals "es van acceptar". Tot i això va afegir que "sempre hem estat en contra del projecte de la sala polivalent tal i com s'ha plantejat, però un cop feta cal treure'n el màxim rendiment". Manrique va denunciar el poc temps que han tingut per estudiar-lo, "un termini de quatre dies", així com va destacar que "és una llàstima que el debat s'hagi limitat a la via telemàtica".

Des del PSC, Francesc Rivera va valorar "positivament" el treball realitzat i que "amb les esmenes presentades per tots els partits el reglament ha quedat completat".

Per altra banda, l'Ajuntament de Torelló farà aquest dijous a les 7 de la tarda una visita guiada a la nova sala polivalent oberta a les entitats del municipi.


La CUP s'absté en l'aprovació del reglament de la sala polivalent
La resta de grups van votar a favor del reglament. (Foto: Ajuntament de Torelló).

EN DIRECTE
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56