inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

L'IES Cirviànum de Torelló participa al Dia de la Ciència a les Escoles
Ensenyament - Torelló - 07/11/2018

Els alumnes de 4rt d'ESO i batxillerat de l'IES Cirviànum de Torelló participen aquest dimecres al Dia de la Ciència a les Escoles. El centre acull la conferència 'El paradigma de la biodiversitat marina antàrtica: per què hi ha un bosc sota un desert de gel?' a càrrec de Josep Maria Gili. A la iniciativa hi participen més de 12.000 alumnes de 4rt d'ESO i batxillerat de Catalunya i es pronuncien 100 conferències a càrrec de científics i cíentífiques. Amb aquest esdeveniment, el Departament d'Ensenyament i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) volen fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l'alumnat, apropant els científics als centres educatius. Un centenar d'investigadors de les universitats i dels centres de recerca de Catalunya explicaran la seva tasca als alumnes, tant des del vessant científic com des de l'humà, per tal que coneguin de primera mà el dia a dia de la seva feina i contribuir d'aquesta forma a fomentar les vocacions científiques.

El professorat dels centres participants, prèviament, han fet propostes de treball amb els seus alumnes per garantir l'aprofitament didàctic de les conferències i per tal que quedin emmarcades en les competències bàsiques i el currículum de les corresponents etapes educatives.

Des de 2003, el Dia de la Ciència a les Escoles ha estat seguit per més de 167.000 estudiants d'ESO i batxillerat, i ha mobilitzat 7.000 docents, 1.500 col?legis i 1.200 investigadors i investigadores.


EN DIRECTE
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56