inici contacte avís legal
Diumenge, 21 d'Octubre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

400 joves omplen el Teatre Cirvianum en la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'
Ensenyament - Torelló - 11/10/2018

El Teatre Cirvianum de Torelló va acollir dimarts la primera de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló i on hi van assistir 400 joves. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d'èxit (3a sessió).

La ponent de la primera sessió d'aquest dimarts, titulada 'Tu tens opcions', va ser Montserrat Palet, consultora d'estratègia i participació a EMPULS Strategy and Action i cap executiva a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Durant la seva intervenció, d'una hora de durada, va explicar als joves quines són les principals tendències de futur, les feines de futur i quin serà el seu impacte en les persones, empreses i territoris. L'acte també va comptar amb la presència de l'alcalde de Torelló, Santi Vivet i del regidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Recursos Humans, Manel Romans.

A la xerrada hi van assistir alumnes de 4t d'ESO i cicles formatius de l'Institut Cirvianum, l'Escola Rocaprevera i l'Escola Sagrats Cors de Torelló. També alumnes del SI Bisaura de Sant Quirze de Besora i joves que realitzen PFI (Programes de Formació i Inserció) i el programa Noves Oportunitats per a Joves.

La segona xerrada del cicle, titulada 'Tu tens talent' es portarà a terme el 8 de novembre i la tercera, amb el títol 'Tu tens exemples' es farà el 10 de gener. L'objectiu és fomentar un espai de reflexió i inspirar transformacions sobre les realitats professionals i personals entre els alumnes.


400 joves omplen el Teatre Cirvianum en la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'
La primera xerrada del cicle es va fer al Teatre Cirvianum.

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Zero
2
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
3
Shawn Mendes
Under Pressure
4
Veil
What Happens Next
5
The Black Eyed Peas
Big Love
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Mark Knopfler
Good on You Son
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56