inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Instal·len cinc contenidors d'oli domèstic usat a Torelló
Medi Ambient - Torelló - 12/09/2018

El Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura ha instal·lat cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat. El projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s'han col·locat prop dels centres educatius. La iniciativa, finançada a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, ha permès al Consorci instal·lar un total de tretze contenidors distribuïts entre els municipis que conformen el seu àmbit territorial. A Torelló, el projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i és per aquest motiu que els cinc contenidors s'han instal·lat en llocs propers als centres educatius. Tot i això, l'objectiu és que tota la ciutadania en faci ús habitualment per reciclar l'oli vegetal domèstic. Concretament s'han col·locat al carrer Manlleu, davant de l'Esclat; al carrer Puigdassalit, al costat de la pista esportiva del Sagrats Cors; a La Pèrgola del carrer Enric Prat de la Riba; a la plaça Joan Maragall, a la zona de contenidors del carrer Catalunya, i al carrer Ramon Vinyeta, davant l'Institut Escola Marta Mata.

Els contenidors han estat finançats pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament es fa càrrec del cost del servei de recollida de l'oli.
Per reciclar l'oli vegetal domèstic només cal posar-lo en una ampolla de plàstic reutilitzada. Un cop plena, es tapa i es diposita dins del contenidor. Mai s'ha de buidar l'oli directament al contenidor. Complementàriament als contenidors de recollida d'oli usat, properament s'instal·laran també diverses minideixalleries per tal de facilitar el reciclatge de residus de mida petita que, fins ara, calia portar directament a la deixalleria de la Vall del Ges, al polígon Mas Les Vinyes.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56