inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El Club Bàsquet Torelló jugarà a segona catalana
Esports - Torelló - 27/07/2018

El primer equip masculí del Club Bàsquet Torelló jugarà la propera temporada a la segona catalana. Aquest ha estat el seu segon any a la tercera catalana i després de l'excel·lent temporada que ha disputat ascendirà de categoria. L'equip va acabar la competició com a millor tercer de tots els grups, gràcies a haver aconseguit 21 victòries amb 28 partits disputats i a una victòria del primer classificat del grup. Es tracta d'una categoria que no aconseguia des de fa uns 15 anys.
El director tècnic del club i 1er entrenador de l'equip masculí, Jordi Sainz, explica que "la política de l'entitat és consolidar els equips a les categories que es puguin assolir amb els jugadors del club com a base, per poder generar il·lusió amb els jugadors i jugadores de les categories inferiors, creant un gran ambient de Club i que es reflecteixi amb l'assistència de públic al pavelló per donar suport a tots els equips". A més, aquest any tindran dos equips a la categoria Interterritorial, el Júnior i l'Infantil femení i tornaran, a recuperar l'equip sots-25 masculí. "La base de l'equip per la nova temporada serà el mateix, tot i que s'estan fent contactes per incorporar algun reforç", afirma. Susanna Bosch seguirà sent la segona entrenadora i confia amb el grup que s'ha format durant els últims anys de jugadors molt joves amb el suport d'algun component amb més experiència. I és que la mitjana d'edat de l'equip aquesta passada temporada era de 21,5 anys amb 9 jugadors per sota del 22. Pel que fa el delegat seguirà sent Fede Bars i el fisioterapeuta Xevi Muñoz.

Per la seva banda, Rosa Saborit, presidenta del club, explica que "aquest nova temporada seguirem comptant amb el primer equip femení a tercera catalana amb moltes ganes de treballar per poder assolir l'ascens". El CB Torelló comptarà amb 19 equips de totes les franges d'edat, 8 de femenins i 11 de masculins a més dels equips de l'escoleta que encara estan per definir. Aquesta nova temporada hi hauran un total de 250 jugadors i jugadores.


EN DIRECTE
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56