inici contacte avís legal
Dimecres, 15 d'Agost de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El pregó de festa major anirà a càrrec de la Coral Cervià
Festes i Fires - Torelló - 27/07/2018

Els actes de la festa major de Torelló continuaran aquest divendres amb el pregó a càrrec de la Coral Cervià. A continuació, es farà el lliurement del premi del concurs de portades del programa de la festa major d'enguany i la dansa de Torelló i ball dels Verds. Una de les novetats d'aquesta edició és l'activitat ?Eclipsa la lluna' que es farà a les 9 del vespre al Puig de Les Tres Creus i que consistirà en una sessió de fotografia aprofitant que hi ha eclipsi de lluna i que conduirà el fotògraf Arnau Jaumira. A la nit, a la plaça Vella, hi haurà ball amb el grup Tarasca i a la zona de darrera el pavelló els concerts amb Eina, Xavi Sarrià i Jukebox. A la zona fondu sense so'n amb Eric Morin, Aleks Hernandez i Aitor Baena.

Ja el dissabte el Museu de la Torneria ofereix una doble proposta. Per una banda, presenta l'activitat ?treu el cap al magatzem', un espai on restauraran i guardaran maquinària diversa "tant del món de la torneria, com de la filatura o d'altres àmbits com la pagesia o l'alimentació", explica el director de l'equipament Gerard Verdaguer. L'altra iniciativa és ?Repliquem una peça històrica'. El torner Josep Colom farà una còpia d'un dels balustres de la barana de l'escala que puja al cor de l'església de Sant Feliu i que tindrà lloc al torn de la sala d'exposició del museu. Altres dels actes del dissabte són el passant de gegants, el polifang, l'espectacle ?Asteroid' de la companyia Campi Qui Pugui, l'audició de sardanes amb la Principal del Llobregat o la presentació del musical ?L'estiu és un musical' a càrrec del grup Xarxa que es podrà veure en una segona sessió també l'endemà.

El programa de festa major contempla per diumenge el torneig de vòlei platja, el taller de circ per a nens i nenes amb Contaminando Sonrisas, l'espectacle de carrer ?Manneken's Piss amb Campi Qui Pugui o el correfoc amb els Diables del Ges que enguany canvia de dia i de recorregut. Començarà a la placeta de Can Jaumira, seguirà pel carrer Nou, cap al carrer Sant Feliu fins arribar a la plaça de la Vila i estarà acompanyat dels Versots.

La festa major s'allargarà fins el 2 d'agost.


El pregó de festa major anirà a càrrec de la Coral Cervià
El cartell del programa de la festa major que ha creat Eudald Palma.

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Muse
Something Human
2
Bebe
Corazon
3
Chelsea Boots
This Roof is burning
4
Arianna Grande
God is a woman
5
The Chainsmokers & Emily Warren
Side Effects
6
Logic & Ryan Tedder
One Day
7
The Carters
Apeshit
8
Justin Timberlake
Soulmate
9
Drake
In my feelings
10
Florence & the machine
Hunger
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56