inici contacte avís legal
Divendres, 16 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La Porronada més lila i en contra de les agressions sexistes
Festes i Fires - Torelló - 27/07/2018

La Porronada va concentrar milers de persones a la plaça de la Vila de Torelló i va donar el tret de sortida oficial a la festa major de Torelló. Enguany la festa va ser més reivindicativa que mai, concretament contra les agressions sexistes. El col·lectiu del Punt Lila, sota el paraigües dels Deixebles, va sortir al balcó de l'Ajuntament per manifestar que "estem fartes de ser considerades el sexe dèbil" i que "volem que cada dia sigui lliure d'agressions sexistes" i que "només sí és sí". Tots els assistents a la plaça van aplaudir el discurs de forma unànime. També al balcó de l'Ajuntament hi va aparèixer Sant Feliu, que enguany interpretava l'actor i director teatral David Ceballos. El seu discurs també va ser contundent amb l'equip de govern i va fer referència a l'oci nocturn. Sant Feliu va dir que "som cuques de llum que espanten la foscor que ens suposa a tots i a totes aquest govern" i que "encara amb la ferida oberta del Tse-Tse i de l'Atmosfera, i amb el record de com havia sigut el nostre poble anys enrere".

Tot seguit, va començar el bateig amb el vi de la porrona i als voltants de les 10 del vespre es va iniciar la rua que durant la setmana no se sabia si es podria realitzar per la falta d'efectius de la policia local. La festa va acabar amb el concert de Pelat i Pelut a la plaça Vella i música de Deixebles PD fins a la matinada.

Prèviament, a la tarda, es va fer la porronada infantil a la plaça de la Vila que va comptar amb un centenar de persones. L'acte va acabar amb l'animació infantil a càrrec de Miquel Arumí.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56