inici contacte avís legal
Dimecres, 15 d'Agost de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La Porronada enceta la festa major de Torelló
Festes i Fires - Torelló - 26/07/2018

La Porronada dóna aquest dijous el tret de sortida oficial a la festa major de Torelló que s'allargarà fins el 2 d'agost. Es tracta ja de la XXV Festa del Batre i la Civada que començarà a les 8 del vespre a la plaça de la Vila. Aquest any els Deixebles de Sant Feliu han decidit substituir la festa de l'escuma per un concert de versions a càrrec de Pelat i Pelut. Una vegada més es vol donar protagonisme a l'entrada de Sant Feliu a la plaça "amb tots els elements de cultura popular", va explicar Albert Coma, de l'entitat, durant la presentació dels actes. Un any més, Sant Feliu batejarà amb vi tots els assistents des del balcó de l'Ajuntament i, a continuació, començarà la rua que acabarà a la plaça de la Vila. A partir de les 12 de la nit hi haurà música amb PD Deixebles. Prèviament es durà a terme la porronada infantil seguida de l'espectacle amb Miquel Arumí.

Una altra de les novetats d'enguany és El Purgalló, una adaptació del joc infantil de l'assassí que es portarà a terme durant tots els dies de festa major. Des de l'Associació assenyalen que "hi ha més de 150 inscripcions" i que "s'han superat totes les expectatives".

Pel que fa el Punt Lila, l'espai d'atenció a les víctimes que pateixin agressions sexistes, entrarà en funcionament aquest dijous mateix coincidint amb la Porronada fins el 2 d'agost. Estarà integrat per un grup de noies que s'han format específicament per a aquesta qüestió i sota el paraigües dels Deixebles. Aquest dijous el Punt Lila es situarà al costat de la barra de la plaça Vella. També disposaran d'un telèfon mòbil que estarà operatiu durant tota la festa que és el 744 402 563 "per si algú té por o vergonya de venir presencialment al Punt Lila", van explicar des del col·lectiu.


La Porronada enceta la festa major de Torelló
La presentació dels actes de festa major la setmana passada.

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Muse
Something Human
2
Bebe
Corazon
3
Chelsea Boots
This Roof is burning
4
Arianna Grande
God is a woman
5
The Chainsmokers & Emily Warren
Side Effects
6
Logic & Ryan Tedder
One Day
7
The Carters
Apeshit
8
Justin Timberlake
Soulmate
9
Drake
In my feelings
10
Florence & the machine
Hunger
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56