inici contacte avís legal
Dijous, 19 de Juliol de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La Nit de Botigues de Torelló es convertirà en Mèxic
Comerç - Torelló - 12/07/2018

Torelló organitza dissabte, a partir de les 8 del vespre i fins a les 12 de la nit, la cinquena edició de la Nit de Botigues. Més d'una seixantena de botigues, una més que l'any passat, i 3 entitats participaran de l'activitat que organitza conjuntament l'Ajuntament de Torelló i l'Agrupació de Comerciants i que enguany tindrà com a eix temàtic ?Mèxic'. Per això, la decoració que s'ha preparat per a l'ocasió i les activitats giraran entorn d'aquesta ciutat. Una de les novetats és "una batucada a l'inici de la festa que donarà el tret de sortida" a la iniciativa comercial, segons va explicar el regidor de Comerç, Jordi Rossell, durant la seva presentació. També es farà una demostració de hip-hop, concerts, una desfilada de moda o es comptarà amb un concessionari de cotxes a la plaça Nova.

La Nit de Botigues es portarà a terme al casc antic del municipi. Concretament al carrer Sant Miquel, del Pont, plaça Vella, plaça de la Vila, carrer Mossèn Parassols, Capsavila i la cruïlla dels 4 cantons. Per això quedarà tallat el trànsit de vehicles de les 2 del migdia a les 12 de la nit. S'obrirà el carrer Sant Antoni perquè els cotxes puguin sortir del casc antic, tenint en compte que el carrer Sant Bartomeu "no és de pujada com els altres anys".

Des de l'Agrupació de Comerciants tornen a organitzar a partir de les 8 del vespre l'espai gastronòmic a la plaça Vella on s'oferiran "300 menús degustacions formats per 6 plats", va dir Jordi Jaumira, president de l'ACT. Els tiquets es podran comprar a taquilla el mateix dia o anticipadament. L'espai estarà amenitzat per la guitarra elèctrica de Jordi Font i per un grup de karaoke.

L'activitat també farà el sorteig de la campanya ?Barris antics, molt per descobrir molt per oferir" a la plaça Nova de Torelló a partir de les 12 de la nit, seguit del concert del fi de festa amb el grup Paracaigudistes Acústics.


La Nit de Botigues de Torelló es convertirà en Mèxic
A l'esquerra, el regidor de Comerç, Jordi Rossell, i a la dreta, els comerciants.

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Macaco
Valientes
2
Dan Reynolds & Hans Zimmer
Skipping Stones
3
Arianna Grande
God is a woman
4
The Carters
Apeshit
5
Justin Timberlake
Soulmate
6
Kodaline
Shed a tear
7
Sean Paul & Ellie goulding
Bad Love
8
Florence & the machine
Hunger
9
Drake
Don?t matter to me
10
Lenny Kravitz
Low
Pescabirres 2018
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56