inici contacte avís legal
Dimecres, 26 de Setembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Prorroguen el Pla de Barris de Torelló tot i que ja s'ha esgotat el termini
Obres - Torelló - 11/07/2018

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha ampliat el termini per prorrogar el Pla de Barris a Torelló. Tot i que el termini per finalitzar-lo acabava el 30 de juny ara s'ha allargat un any i mig més, és a dir, disposaran fins el 31 de desembre del 2019. L'Ajuntament torellonenc va rebre divendres la notificació amb "amb sorpresa", ja que "és l'any i mig que ens havien retallat", assenyala l'alcalde, Santi Vivet. La pròrroga els permetrà realitzar actuacions que havien quedat "al calaix".

Des del Departament informen que les actuacions més destacades a Torelló són el condicionament de carrers i de la Ronda Pollancredes; la millora ambiental del riu Ges, del parc municipal i d'"Els Comuns"; la rehabilitació d'elements comuns dels edificis; la construcció de la sala polivalent annexa al pavelló; el soterrament de contenidors de recollida selectiva; la construcció d'un aparcament dissuasori de vehicles en els accessos al nucli antic, i l'impuls de programes socials destinats a gent gran i a la diversitat de la població.

La Generalitat va atorgar el Pla de Barris a Torelló l'any 2009.

Sant Pere és de la convocatòria del Pla de Barris de 2010 i tot i que també havien demanat ampliar els terminis, de moment no se'ls ha comunicat "res", segons explica l'alcalde, Jordi Fàbrega. Si ho fan creu que serà de cara "a finals d'any".EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Zero
2
Veil
What Happens Next
3
Mala Rodriguez & Stylo
Contigo
4
The Black Eyed Peas
Big Love
5
Paula Valls
Monsters
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Mark Knopfler
Good on You Son
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56