inici contacte avís legal
Dimecres, 15 d'Agost de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Les poblacions de la Xarxa C-17 a l'espera del desdoblament de la C-17
Infraestructures - Torelló - 10/07/2018

Torelló va acollir aquest dilluns la 5a Assemblea i la 8a jornada tècnica de la Xarxa C-17. Era la primera vegada que ho feia des de la seva creació, ja que la filosofia del projecte "és anar organitzant actes als municipis que en formen part" apunta l'alcalde, Santi Vivet. Durant la sessió es va fer un repàs a totes les inversions "que s'han anat demanant a les diferents administracions". Vivet assenyala que "sembla que el projecte de desdoblament de l'R3 està en marxa" després que hagi finalitzat l'estudi d'impacte ambiental que ara veuen "una mica més a prop". Tot i això, considera que "cal seguir insistint" perquè sigui una realitat i l'any que ve comencin les obres. A més, es va parlar del trànsit que hi ha a la carretera C-17 on diàriament hi circulen 94.000 vehicles i que s'està treballant en el seu desdoblament.. L'objectiu "és que hi construeixin un tercer carril", una actuació que permetria millorar la mobilitat a la via i reduir-ne el trànsit. De fet, els ajuntaments de Granollers, Parets, Lliçà d'Amunt i d'Avall ja han tancat un acord amb el govern en aquest sentit.

Durant la trobada també es va incidir en l'ensenyament dual per part de les empreses i en l'àmbit assistencial i de salut, en la instal·lació d'un aparell de radioteràpia en l'eix de la C-17, concretament a Granollers. En l'apartat d'Infraestructures es va presentar la solució tecnològica per al control de la distribució urbana de mercaderies a càrrec de l'empresa Parkunload SL i l'Ajuntament de Vic.

Els presents a l'acte també van acordar demanar una reunió amb el govern espanyol, i el seu ministre de Foment, José Luis Ábalos i el president d'Adif. Se'ls vol traslladar "les mancances que actualment tenim" i que "rodalies també pot servir pel transport de mercaderies", entre altres.


Les poblacions de la Xarxa C-17 a l'espera del desdoblament de la C-17
Un moment de la trobada de la Xarxa C-17. (Foto: @sergiv).

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Muse
Something Human
2
Bebe
Corazon
3
Chelsea Boots
This Roof is burning
4
Arianna Grande
God is a woman
5
The Chainsmokers & Emily Warren
Side Effects
6
Logic & Ryan Tedder
One Day
7
The Carters
Apeshit
8
Justin Timberlake
Soulmate
9
Drake
In my feelings
10
Florence & the machine
Hunger
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56