inici contacte avís legal
Dilluns, 25 de Juny de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Una seixantena d'alumnes de la Vall del Ges i Orís inicien la selectivitat aquest dimarts
Ensenyament - Vall del Ges/Orís - 12/06/2018

Una seixantena d'alumnes de batxillerat de la Vall del Ges i Orís han iniciat aquest dimarts els exàmens de selectivitat que s'allargaran fins dijous. A les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) s'hi ha presentat 32 alumnes de l'institut Cirviànum de Torelló i 25 joves més de la Vall del Ges i Orís que han cursat el batxillerat a La Salle de Manlleu. Com ja és habitual, els alumnes s'examinaran a les aules de la Universitat de Vic. Les proves d'accés es divideixen en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta de cinc exàmens, i la fase específica, que és opcional pels estudiants i serveix per apujar nota.

La selectivitat ha començat aquest matí amb l'examen de castellà i ha continuat amb el de català. A la tarda hi hauran les proves de les matèries optatives com economia de l'empresa, història de la filosofia, química, anàlisi musical, dibuix tècnic i literatura castellana. Segons Laia Berenguer, coordinadora de batxillerat de l'institut Cirviànum, els exàmens de català i castellà "han estat assequibles" i els alumnes "han tingut molt bones sensacions".

Dimecres al matí serà el torn de la resta de matèries de la fase general, com història i llengua estrangera. A la tarda, hi hauran els exàmens optatius de ciències de la terra i medi ambient, fonaments de les arts, matemàtiques aplicades a les ciències socials, electrotècnica i història de l'art.

Les proves finalitzaran dijous amb els exàmens optatius de física, geografia, dibuix artístic, llatí, matemàtiques, biologia, cultura audiovisual, grec, disseny, literatura catalana i tecnologia. Els alumnes podran consultar els resultats de les proves el 27 de juny a través del portal accesuniversitat.gencat.cat.Arxiu de so:
Laia Berenguer, coordinadora de batxillerat de l'institut Cirviànum


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Crystal Fighters
Booming in your jeep
2
Lenny Kravitz
Low
3
The Bird yellow
Little Kids
4
Jain
Alright
5
Florence & the machine
Hunger
6
Selena Gomez
Back to you
7
5 seconds of summer
Youngblood
8
Rita Ora & Cardi B
Girls
9
Imagine Dragons
Next to me
10
The weekend
Call Out my name
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56