inici contacte avís legal
Diumenge, 19 d'Agost de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El FET torna als seus orígens i es trasllada dissabte a l'aparcament del carrer Capsavila
Cultura - Torelló - 18/05/2018

Aquest dissabte es farà una nova edició del FET Festival que retorna als seus orígens. Després de diverses edicions al foyer del teatre Cirvianum, aquest dissabte canviarà el seu emplaçament i es traslladarà a l'aparcament del carrer Capsavila, amb l'objectiu de "recuperar l'esperit de les primeres edicions al nucli antic del poble", expliquen des de l'organització.
El vermut, a càrrec d'El Galliner, obrirà la programació que començarà a les 12 del migdia i que estarà acompanyat pels ?Weia', la primera proposta del FET. Es tracta del projecte paral?lel de dos components d'Aloha Bennets que "amb una veu seductora i bases rítmiques delicades passaran del relax a l'excitació", asseguren des del FET.
La programació de la tarda començarà a les 5, just després del dinar amb fideuà. Passaran per l'escenari grups com Keeps, que es mouran entre els estils de slowcore i emo amb la reverberació de les guitarres i el ritme de la bateria. També ?Últim cavall', amb el seu primer LP Records de Kyoto; i ?Mareta Bufona', amb el seu primer àlbum, Vine al camp; i ?Black Island', que tancaran el festival, amb la seva darrera proposta d'aquest any, ?Disco Nuevo'. El festival continuarà a partir de les 11 de la nit a El Munich amb sessions de dj's.

Les entrades es podran comprar a partir de les 12 del migdia al mateix recinte. El vermut és d'accés gratuït, però el preu d'entrada dels concerts de tarda és de 10 ? (12 a taquilla). També hi ha l'opció d'adquirir una entrada que inclou el dinar, per 18 ?.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Muse
Something Human
2
Bebe
Corazon
3
Chelsea Boots
This Roof is burning
4
Arianna Grande
God is a woman
5
The Chainsmokers & Emily Warren
Side Effects
6
Logic & Ryan Tedder
One Day
7
The Carters
Apeshit
8
Justin Timberlake
Soulmate
9
Drake
In my feelings
10
Florence & the machine
Hunger
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56