inici contacte avís legal
Dissabte, 23 de Juny de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El FET torna als seus orígens i es trasllada dissabte a l'aparcament del carrer Capsavila
Cultura - Torelló - 18/05/2018

Aquest dissabte es farà una nova edició del FET Festival que retorna als seus orígens. Després de diverses edicions al foyer del teatre Cirvianum, aquest dissabte canviarà el seu emplaçament i es traslladarà a l'aparcament del carrer Capsavila, amb l'objectiu de "recuperar l'esperit de les primeres edicions al nucli antic del poble", expliquen des de l'organització.
El vermut, a càrrec d'El Galliner, obrirà la programació que començarà a les 12 del migdia i que estarà acompanyat pels ?Weia', la primera proposta del FET. Es tracta del projecte paral?lel de dos components d'Aloha Bennets que "amb una veu seductora i bases rítmiques delicades passaran del relax a l'excitació", asseguren des del FET.
La programació de la tarda començarà a les 5, just després del dinar amb fideuà. Passaran per l'escenari grups com Keeps, que es mouran entre els estils de slowcore i emo amb la reverberació de les guitarres i el ritme de la bateria. També ?Últim cavall', amb el seu primer LP Records de Kyoto; i ?Mareta Bufona', amb el seu primer àlbum, Vine al camp; i ?Black Island', que tancaran el festival, amb la seva darrera proposta d'aquest any, ?Disco Nuevo'. El festival continuarà a partir de les 11 de la nit a El Munich amb sessions de dj's.

Les entrades es podran comprar a partir de les 12 del migdia al mateix recinte. El vermut és d'accés gratuït, però el preu d'entrada dels concerts de tarda és de 10 ? (12 a taquilla). També hi ha l'opció d'adquirir una entrada que inclou el dinar, per 18 ?.


El FET torna als seus orígens i es trasllada dissabte a l'aparcament del carrer Capsavila
El grup Black Island tancarà la programació del festival

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Crystal Fighters
Booming in your jeep
2
Lenny Kravitz
Low
3
The Bird yellow
Little Kids
4
Jain
Alright
5
Florence & the machine
Hunger
6
Selena Gomez
Back to you
7
5 seconds of summer
Youngblood
8
Rita Ora & Cardi B
Girls
9
Imagine Dragons
Next to me
10
The weekend
Call Out my name
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56