inici contacte avís legal
Divendres, 20 de Juliol de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

'El comerç de Torelló es mou amb el número 9' marcada per la pluja
Comerç - Torelló - 16/04/2018

La tercera edició de la iniciativa ?El comerç de Torelló es mou amb el número 9' va estar marcada per la pluja. Dissabte una setantena de comerços van oferir tota mena de descomptes, ofertes i promocions relacionades amb el número 9. La fins ara presidenta de l'Agrupació de Comerciants, Dolors Darnés, assegura que tot i la pluja estan "contents" de l'ambient que hi va haver i que hi van haver visitants de municipis com "Granollers i Mataró".

Per la seva banda, el regidor de Comerç, Jordi Rossell, diu que la valoració de la jornada "no és del tot positiva per culpa de la pluja, ja que les activitats de la tarda que s'organitzaven conjuntament amb Matxos es van haver de suspendre. Pel que fa al matí, tant a la plaça Nova com a la plaça de la Sardana, "va passar-hi força gent" i els tallers d'animació infantil o la xocolatada "van ser un èxit", afirma". A partir de les 3 de la tarda que és quan va començar a ploure "es van retirar les batlles del carrer Sant Miquel" que s'havien col·locat per fer les voreres més amples "perquè la gent pogués aparcar davant les botigues".

Tant l'Ajuntament de Torelló com l'Agrupació de Comerciants asseguren que la iniciativa ?El Comerç de Torelló es mou amb el número 9' és una activitat "positiva" i que "ha de persistir en el temps".


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Macaco
Valientes
2
Dan Reynolds & Hans Zimmer
Skipping Stones
3
Arianna Grande
God is a woman
4
The Carters
Apeshit
5
Justin Timberlake
Soulmate
6
Kodaline
Shed a tear
7
Sean Paul & Ellie goulding
Bad Love
8
Florence & the machine
Hunger
9
Drake
Don?t matter to me
10
Lenny Kravitz
Low
Pescabirres 2018
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56