inici contacte avís legal
Dimecres, 25 d'Abril de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La tercera edició de 'El comerç de Torelló es mou amb el número 9' creix fins a 70 comerços
Comerç - Torelló - 13/04/2018

Torelló acollirà dissabte la tercera edició de la iniciativa ?El comerç de Torelló es mou amb el número 9'. Una setantena de comerços oferiran tota mena de descomptes, ofertes i promocions relacionades amb el número 9. El regidor de Comerç, Jordi Rossell, va explicar durant la presentació que "és una campanya que va començar fa tres anys en substitució de la botiga al carrer" i que "al començament érem 25, l'any passat 56 i 70 aquest any". En aquest sentit va afirmar que "pensem que és una proposta que tindrà recorregut".

L'acció comercial es portarà a terme a l'interior de les botigues, tot i que "aquestes podran treure els seus productes a fora". La circulació de vehicles no es veurà afectada, ja que "no es tallarà cap carrer al trànsit", però sí que s'elimina la zona d'aparcament del carrer Sant Miquel i la plaça de la Sardana "per fer les voreres més amples".

Per la seva banda, la presidenta sortint de l'Agrupació de Comerciants, Dolors Darnés, va destacar que "si el temps acompanya, Torelló serà dissabte un poble molt viu". Alhora va afegir que "ajuntament, agrupació i comerciants han de reflexionar sobre què fer els dissabtes al municipi perquè la gent no vagi a comprar a fora i per captar les poblacions veïnes".

Paral·lelament es faran diverses activitats a la plaça Nova i a la plaça de la Sardana per amenitzar la jornada. En el cas de la plaça Nova i durant al matí, hi haurà un taller d'animació infantil, ambientació musical amb la Xaranga del Collsacabra, i un vermut musical. Pel que fa al migdia i a la tarda es farà una arrossada popular conjuntament amb l'organització dels Matxos, un inflable i música en directe, i l'actuació de la Valltucada. A la plaça de la Sardana, les activitats seran al matí amb una xocolatada popular, un taller infantil, inflables i ambientació musical.


La tercera edició de 'El comerç de Torelló es mou amb el número 9' creix fins a 70 comerços
Aquest dijous van presentar la campanya comercial

EN DIRECTE
1
Florence & the machine
Sky Full of Song
2
La Pegatina & Macaco
Ahora o nunca
3
5 seconds of summer
Youngblood
4
Gertrudis
L?últim ball
5
Q-Tip & Demi Lovato
Don?t go breking my...
6
The weekend
Call Out my name
7
Arcade Fire
Put Your money on me
8
Snow Patrol
Don?t Give In
9
Imagine Dragons
Next to me
10
Ramon Mirabet
Magic
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56