inici contacte avís legal
Diumenge, 23 de Setembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El Club Capitol reposa 'El secret de la Lloll', amb l'actor torellonenc Eduard Autonell
Cultura - Torelló - 14/03/2018

El Club Capitol oferirà una reposició del ?El secret de la Lloll', l'obra en què l'actor torellonenc Eduard Autonell hi actua. Aquest dijous es presentarà l'obra que ja es va estrenar el juny de l'any passat, sota el nom de ?La Lloll i el secret d'El Maldà', adaptada a aquesta sala teatral de Barcelona.

Segons Autonell, l'obra s'ha adaptat al Capitol, que és "més gran", i s'han introduït "alguns temes musicals i petites variacions al monòleg".
La història és un conte amb fragàncies de cabaret, ambientat als anys vint i que relata la història d'un comte francès que, fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar en aquest palauet del barri gòtic.

Es tracta d'un espectacle fresc, divertit i musical que només compta amb tres persones dalt l'escenari. A banda de Bertran i Autonell també hi haurà al piano Ariadna Cabiró. Lloll Bertran adopta tots els personatges de l'obra mentre que el torellonenc interpreta un paper de percussionista. Eduard Autonell es posa dins la pell d'un personatge "que està molt content de poder treballar amb la Lloll però que no ho acaba de fer del tot bé fins al cap de setanta minuts que és quan finalitza l'espectacle".

L'estrena oficial es farà el proper dimarts 20 de març. Tot i això, aquest dijous es donarà el tret de sortida a les funcions. S'han programat sessions cada dimecres, dijous i divendres a les 8 del vespre, dissabte a 2/4 de 6 de la tarda i a les 8 del vespre, i diumenge a 2/4 de 6 de la tarda.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Natural
2
Veil
What Happens Next
3
Mala Rodriguez & Stylo
Contigo
4
The Black Eyed Peas
Big Love
5
Paula Valls
Monsters
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Lana del Rey
Venice Bitch
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56