inici contacte avís legal
Divendres, 19 d'Octubre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El gremi de torners de la Vall del Ges es pot acollir a una subvenció per desenvolupar el comerç en línia
Comerç - Sant Pere - 14/03/2018

Sant Pere va presentar dimarts al vespre l'ordenança municipal d'atorgament de subvencions per a accions i projectes de promoció i desenvolupament del comerç en línia per les empreses del gremi de torners, en el marc del Pla de Barris de l'Ajuntament. L'alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, explica que els ajuts s'adrecen al gremi de torners "independentment de la seva localitat" i, per tant, ja siguin de Torelló, Sant Pere o Sant Vicenç.

La presentació va anar a càrrec de l'empresa Einstic que va explicar l'estructura de l'ordenança i què significava cada línia de la mateixa davant d'un total de 7 empreses. La subvenció s'estructura en quatre línies diferenciades que són la implementació i explotació de xarxes socials; la creació de pàgines web per a la publicitat del producte; creació d'una botiga virtual que permeti la comercialització directe dels productes; i la publicitat i posicionament de productes o la marca a internet. Durant la xerrada es va deixar entreveure que "les empreses que no tinguin presència digital o no facin comerç digital en el futur deixaran d'existir". Segons es va exposar "és una eina indispensable per ser presents en les vendes i que pot fer augmentar-ne significativament el seu volum". Es van posar exemples d'utilització de les xarxes socials o tablets i es va afirmar que "han crescut exponencialment, ja que la gent ho fem tot a través del mòbil". Per tant, el missatge que es va donar era que "cal tenir la pàgina web actualitzada i que amb divuit mesos ja està caducada". Altres dels continguts que es van donar a conèixer és que és imprescindible "fer un bon màrqueting a les xarxes socials". I és que "si un no inverteix en el posicionament a les xarxa està perdent l'oportunitat que allò que ven enlloc de veure-ho 15.000 persones només arribi als seus 700 seguidors". També es va parlar d'Ecomerç, del comerç a la web i de Google Adwords, un servei i un programa de Google que s'utilitza per oferir publicitat. També es van destacar les empreses ?business to business' (B2B) o les ?Business to Consumer' (B2C). Fàbrega comenta que la línia de subvencions rondarà al "90%".

A finals d'aquest mes s'obrirà el període de sol·licituds que s'han de presentar abans del 31 de juliol. Fins al moment, ja hi ha moltes empreses interessades a demanar els ajuts.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Imagine Dragons
Zero
2
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
3
Shawn Mendes
Under Pressure
4
Veil
What Happens Next
5
The Black Eyed Peas
Big Love
6
Paul Mc Cartney
Fuh You
7
Ariana Grande
Breathin
8
Mark Knopfler
Good on You Son
9
The Struts & Kesha
Body Talks
10
Muse
Something Human
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56