inici contacte avís legal
Dilluns, 25 de Juny de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

La primera edició del Mercat dels Olis i els Vins Nous convenç a visitants de Torelló
Festes i Fires - Torelló - 13/03/2018

Bones sensacions a la primera edició del Mercat dels Olis i els Vins Nous de Torelló que es va fer durant tot el dissabte i que estava organitzat per l'Agrupació de Comerciants de Torelló, amb col?laboració de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Torelló i de Firàlia. El regidor de Comerç, Jordi Rossell, apunta que els visitants van arribar a la plaça Nova, on es va fer el mercat, de forma esglaonada, i que el moment de més afluència va ser a la tarda.

En aquest sentit, Dolors Darnés, presidenta de l'Agrupació de Comerciants de Torelló, fa una valoració "molt positiva" ja que el públic "va respondre molt bé".

A la plaça hi van haver fins a una vintena de parades d'olis, vins i formatges. Es van poder comprar productes com l'Oli de Pau i l'Oli de Canyal (Empordà) i l'oli i el vi del celler Can Pereclara de Calonge o el vi del celler Vinya Canyal i el de la marca Empordàlia, vins generosos en bóta i ratafia. També formatges d'elaboració artesana formatges amb oli, a més de pa de vi i d'oli.

Els comerços associats a l'Agrupació de Comerciants de Torelló va repartir fins a 250 tiquets en les vendes prèvies de divendres. Segons Darnés, es van servir més de 250 tapes entre el migdia i la tarda, moment en què es van oferir degustacions gastronòmiques de tapes i vins.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Crystal Fighters
Booming in your jeep
2
Lenny Kravitz
Low
3
The Bird yellow
Little Kids
4
Jain
Alright
5
Florence & the machine
Hunger
6
Selena Gomez
Back to you
7
5 seconds of summer
Youngblood
8
Rita Ora & Cardi B
Girls
9
Imagine Dragons
Next to me
10
The weekend
Call Out my name
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56