inici contacte avís legal
Dilluns, 19 de Novembre de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Comença la votació del procés participatiu del camp de futbol del barri de Montserrat
Participació Ciutadana - Torelló - 12/03/2018

Aquest dilluns s'ha donat el tret de sortida al procés participatiu del camp de futbol del barri de Montserrat que s'allargarà fins aquest diumenge. Un procés en què hi podran votar totes les persones empadronades a Torelló i que tinguin més de 16 anys el dia de la votació, un total de 11.941.
Segons l'alcalde de Torelló, Santi Vivet, s'espera que hi participi, com a mínim, un 10% de la població i que es tracta d'una prova pilot com el primer procés participatiu que s'organitza.

Vivet afegeix que el projecte s'ha pogut tirar endavant després de resoldre el tema de la propietat del camp ja que una part és del Bisbat de Vic, que n'ha fet la cessió d'ús a l'Ajuntament per un termini de vint anys.

El procés servirà per escollir quina de les quatre actuacions que es proposen cal prioritzar. Recordem que la primera opció consisteix en la reforma de l'edifici dels antics vestuaris per adequar-lo com a local social del barri. La segona és l'adequació dels jardins d'accés, una zona de jocs infantils i de lleure i enjardinament. La tercera, la construcció d'una pista poliesportiva i d'un escenari adjacent. Finalment, la quarta proposta és l'adequació de la zona de petanca existent, amb nous accessos i enjardinament.

De cara el procés de votació, es pot fer de forma telemàtica a través del baner de la pàgina web de l'Ajuntament, introduint el DNI i la data de naixement. Per qui no disposi d'Internet, s'habilitaran punts de participació a les oficines municipals de l'Espona i al Torelló Jove. A la vegada, el proper dissabte 17 de març, de les 10 del matí a les 2 del migdia, s'obrirà un punt de participació a la plaça de la sardana.
Després del període de votació, la proposta que hagi aconseguit més suports serà la que es prioritzarà en el programa d'actuacions municipals per al 2018. La idea, segons els responsables municipals, és licitar i adjudicar l'obra tan aviat com sigui possible i fixar un termini d'execució que faci possible enllestir l'actuació la propera tardor.


EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Ona Musical
1
Muse
Pressure
2
Carly Rae Jepsen
Party For One
3
Ian Brown
First World Problems
4
Dua Lipa & Blackpink
Kiss & Make Up
5
Shawn Mendes
Under Pressure
6
Little Mix & Nicky Minaj
Woman Like Me
7
James Arthur
Empty Space
8
Zara Larsson
Ruin my life
9
Leon Bridges
If It feels good then...
10
Imagine Dragons
Zero
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56