inici contacte avís legal
Dimecres, 15 d'Agost de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

Prop de 3.300 persones en una vintena de carrosses conduiran la quarantena rua del Carnaval de Torelló
Carnaval de Terra Endins - Torelló - 09/02/2018

La quarantena edició del Carnaval de Terra Endins trenca els rècords amb una participació de 3.300 persones que desfilaran en la vintena de carrosses. La novetat principal d'aquest any és la recuperació del pas del carrer Sant Miquel, on s'hi instal·larà el jurat, que valorarà els guanyadors de la festa.

A la vegada, una de les principals novetats d'aquesta quarantena edició és la instal·lació d'una fan zone al camp del Montserratí. Es tracta d'un espai per poder aplegar tots els carrossaires on podran ultimar els darrers preparatius com les disfresses i el maquillatge. S'hi instal·laran una vintena de taules i carpes. Ho explicava Blai Marginedas, tècnic del Carnaval de Torelló, al Magatzem Magazine de Ràdio Ona d'aquest migdia.

La concentració dels carrossaires serà a partir de les 5 de la tarda a la plaça de la Sardana. A les 7, es donarà el tret de sortida a la rua.
El jurat estarà format pel torellonenc Òscar Araujo, compositor de bandes sonores de films com ?El Cid de la leyenda' o ?Gisaku'; Oriol Barrassa, resident de Caldes de Montbui i escollit pel jurat popular d'El 9 Nou; Laura Fa, periodista a ?Fricandó Matiner' de Rac 105, i a Arucitys de 8TV; ?Abre los ojos' i ?Sálvame' de Telecinco i ?Cazamariposas' de Divinity; Àurea Martí, perruquera i maquilladora al departament de caracterització de TV3; Joaquim Sala, conegut com Quim Candi i com a Rei Carnestoltes de Torelló durant dinou edicions; Santi Traïd, escenògraf i dissenyador d'espectacles teatrals en espais de TV3 com el ?Telenotícies', ?Tarda Oberta' o ?Preguntes Freqüents'; i Rafel Vives, conductor del programa ?Ja t'ho faràs', de TV3.

La festa del Carnaval finalitzarà al Festival Terra Endins de la zona esportiva. A partir de les 11 de la nit, s'obriran els tres espais. A la Carpa Acte hi haurà el grup de versions Dalton Bang i els dj's PD Ratlles. Als volts de les 2 de la nit, és quan es donaran a conèixer els guanyadors de la rua del Carnaval. El segon espai serà el pavelló amb l'actualitat musical comercial de la mà de Marsal Ventura, Ruben Rider, Mon DJ i Aitor Romero DJ. Finalment, el tercer espai serà la Carpa electrònica amb Vidaloca, Elio Kenza, Koshta i Cedric Petit Gomez. A la zona hi haurà una zona de serveis i refrigeris amb diverses Foodtrucks.EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
1
Muse
Something Human
2
Bebe
Corazon
3
Chelsea Boots
This Roof is burning
4
Arianna Grande
God is a woman
5
The Chainsmokers & Emily Warren
Side Effects
6
Logic & Ryan Tedder
One Day
7
The Carters
Apeshit
8
Justin Timberlake
Soulmate
9
Drake
In my feelings
10
Florence & the machine
Hunger
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56