inici contacte avís legal
Dimarts, 16 de Gener de 2018
notíciestop músicaprogramacióprogramació setmanaltarifesa la carta

El Teatre Cirvianum estrena una temporada 'de llagrimeta i una de les millors que s'han programat mai'
Cultura - Torelló - 10/01/2018

El Teatre Cirvianum de Torelló va presentar aquest dimarts la nova temporada que va del mes de gener fins el juny. Tal com va explicar Pep Tines, un dels programadors del Teatre Cirvianum, es tracta d'una temporada de "llagrimeta" i "una de les millors que han passat mai pel teatre" des del punt de vista cultural, artístic, teatral i musical.

Un dels plats forts de la programació arribarà aquest diumenge. Es tracta del muntatge 'Federico García', dirigit per Pep Tosar i basada en l'obra i la vida de Federico García Lorca. Tines destaca "la seva dramatúrgia així com l'excel·lència en la dansa i la música". Entre d'altres propostes, hi ha l'obra de teatre 'El metge de Lampedusa', "una de les més emotives"; 'La visita de la vella dama', amb els Farrés Brothers i Vicky Peña; 'Les dones Sàvies' amb Enric Cambray i Ricard Farré; i 'Les noies de Mossbank Road' amb el trio Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. Entre d'altres, hi haurà el darrer espectacle 'Dolce vita' del Mag Lari, i el còmic 'Othelo (termina mal)' de Mika Project i Buendia Theatre.

En l'apartat musical, hi haurà el concert del cantautor de folk català Matthew Macdaid, el del duet Maria Arnal i Marcel Bagés, que han rebut el Premi Ciutat de Barcelona de Música i el Premi Enderrock 2018 al millor disc de cançó d'autor per '45 cerebros y 1 corazón'. Entre d'altres també hi haurà l'espectacle Gospelbreathe de Tastet de Gospel, que alguns dels seus integrants són de Torelló.

En l'apartat de dansa, la programació compta amb els Brodas Bros, que segons Tines, és "una de les companyies de dansa hip hop més punteres de Catalunya". També el muntatge de dansa i música 'A vore', d'Astrio, Sonia Gomez i Ramon Balagué.

Entre les programacions locals, hi haurà la reposició de l'espectacle del Grup Xarxa '99 Contes amagats', que es va estrenar la festa major passada. També el grup XRX de dansaires locals presentaran el muntatge Límbico'clock coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, i la Coral Lloriana Jove estrenarà l'espectacle '20 anys de somni' a través de cançons de la factoria Disney i amb la col·laboració de l'Escola de Música de Torelló. Finalment, s'ha tornat a programar el muntatge 'Toc-toc' del Nou 69 Teatre.

D'altra banda, el teatre torellonenc reprèn l'acord Teatres d'Osona, juntament amb l'Auditori Teatre Calldetenes i l'Atlàntida de Vic, per produir conjuntament espectacles comarcals i incloure'ls dins la programació. De fet, el primer muntatge d'aquesta iniciativa es podrà veure al març, sota el títol 'Tornar', de la manlleuenca Noemí Morral.
Finalment, i com a novetat, el teatre ha inclòs dos abonaments més a banda del general. Es tracta de l'abonament 'Musicat' i 'Dansat' que agrupa espectacles de música i dansa.


Arxiu de so:
Pep Tines, un dels programadors del Teatre Cirvianum


El Teatre Cirvianum estrena una temporada 'de llagrimeta i una de les millors que s'han programat mai'
Es va presentar la temporada del teatre que va des del mes de gener fins el juny

EN DIRECTE
Conectar a l'emissió en directe
Ara fem...
Còctel matí
1
Bruno Mars & Cardi B
Finesse ( remix )
2
Justin Timberlake
Filthy
3
Bunbury
Cuna de cain
4
Manic Street Preachers
International Blue
5
Camila cabello
Never be the same
6
Vega
Sally
7
Ed Sheeran & Beyonce
Perfect
8
Mika
It?s my house
9
The Killers
Run for cover
10
Taylor Swift
Call It what you want
Ajuntament de Torelló
Diputació de Barcelona
Teatre Cirvianum
Ràdio Ona - Plaça Nova, 11, baixos - 08570 Torelló. - Tel. 93 850 44 56